Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Erősítő aludobozból

Volt már olyan, hogy többen is hallgattatok volna zenét, de csak telefon volt nálatok, hordozható erősítő pedig nem? Két aludobozból hordozható erősítőt is építhetünk, egyszerűen!

reuse környezetvédelem aludoboz soda can újrahasznosítás erősítő háztartás

0 Tovább

Vissza a visszazárható dobozhoz!

Újra New Yorkban jártunk és nagyon érdekes dobozokkal találkoztunk. Visszazárhatóval is!

Korábbi, Yes we can! Amerikai dobozhelyzet című posztunkban már foglalkoztunk azzal a rendkívül sokszínű dobozkínálattal, ami az USA-ban elérhető. Ismét ott jártunk, és ismét rácsodálkoztunk egy-két különleges kialakítású dobozra.

aludoboz soda can reuse újrafelhasználás újrahasznosítás kulacs háztartás

1 Tovább

Campingfőző aludobozból

A hosszabb családi túrázás, kempingezés előtti bepakolásba gyakran csúszik be egy kis hiba. Minden otthon hagyott dolgot persze nem lehet aludobozzal pótolni, de a kempingfőzőt igen. Kávé, tea bizony simán elkészíthető vele. Lássuk, mennyire egyszerű!

diy camping kemping főző aludoboz soda can reuse újrahasznosítás újrafelhasználás maker csináld magad

3 Tovább

Pörgettyű aludobozból

Ma az alumínium doboz aljából összeállítható mágneses pörgettyű készítését mutatjuk be. Egyszerű, és üveglapon kiválóan működő gyerekjáték, akár felnőtteknek is.

DIY aludoboz soda can can maker újrafelhasználás környezetvédelem csináld magad reuse újrahasznosítás

0 Tovább

WIFI "erősítés" aludobozzal

A WIFI jel szinte sosem elég erős. Különösen a zegzugos, tagolt lakásokban. Ma WIFI jelet erősítünk - használt aludobozzal.

A szolgáltatótól kapott router általában hozza a kötelezőt: abban a szobában, ahol a kábel végére rádugják jól működik a WIFI, de egy fallal arrébb már koránt sincs így, falanként egy-két pálcát gyengül a jel. Így terjed a jel a lakásban:

reuse környezetvédelem wi-fi wifi lakás aludoboz soda can router DIY Maker Csináld magad

A használt aludoboz már bizonyított uzsonnás dobozként, nedves törlőkendő tartóként, és kulacsként is, lássuk, hogy bánik el a rádióhullámokkal.

reuse környezetvédelem wi-fi wifi lakás aludoboz soda can router DIY Maker Csináld magad

3 Tovább

iCANuseCAN

blogavatar

Az alumínium italosdoboz az elmúlt évszázad legismertebb, ikonikus design tárgya. Már inni is különféleképp iszunk belőle… De mi lesz a dobozokkal? A blogon hetente mutatunk olyan megoldásokat, amik túllépnek a neten elérhető aludoboz újrahasznosító variációkon, mégis egyszerűen elkészíthetőek otthon és valóban hasznos tárgyakká válnak.

Utolsó kommentek