Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

WIFI "erősítés" aludobozzal

A WIFI jel szinte sosem elég erős. Különösen a zegzugos, tagolt lakásokban. Ma WIFI jelet erősítünk - használt aludobozzal.

A szolgáltatótól kapott router általában hozza a kötelezőt: abban a szobában, ahol a kábel végére rádugják jól működik a WIFI, de egy fallal arrébb már koránt sincs így, falanként egy-két pálcát gyengül a jel. Így terjed a jel a lakásban:

reuse környezetvédelem wi-fi wifi lakás aludoboz soda can router DIY Maker Csináld magad

A használt aludoboz már bizonyított uzsonnás dobozként, nedves törlőkendő tartóként, és kulacsként is, lássuk, hogy bánik el a rádióhullámokkal.

reuse környezetvédelem wi-fi wifi lakás aludoboz soda can router DIY Maker Csináld magad

3 Tovább

Valentino Rossi kulacsa edzésre - aludobozból

Aludobozra rakható csavaros kupakot rendeltünk pár hete a neten, persze Made in China. És megérkezett...

Környezetvédelem környezettudatos újrahasznosítás újrafelhasználás DIY csináld magad Rossi Valentino Rossi VR46 konyha kulacs alu aludoboz italos doboz maker edzés suli

A gyártója eredetileg arra találta ki, hogy a felbontott italokba ne menjen bele légy, vagy szúnyog, de ez a kupak sokkal többre is képes. Mi Valentino Rossi kulacsát készítettük el vele, mutatjuk hogyan.

Környezetvédelem környezettudatos újrahasznosítás újrafelhasználás DIY csináld magad Rossi Valentino Rossi VR46 konyha kulacs alu aludoboz italos doboz maker edzés suli

2 Tovább

30 millióan látták de nem működik. Javítjuk - Aludobozzal 

Rengeteg olyan blogbejegyzés terjeng a neten, ami igazi Mekk-Elek megoldásokat mutat be jól működő DIY projektként. Ma - ezekkel ellentétben - működő nedves törlőkendő megoldást mutatunk - használt aludoboz felhasználásával.

Tuti tippként jelent meg hazai oldalakon két hete, nemzetközi oldalakon pedig áprilisban, hogy hogyan is lehet házilag papírtörlőből nedves törlőkendőt készíteni. Az eredeti poszt szerint így:

0 Tovább

Horgászat aludobozzal

Mi újság a tóparton - tópartokon?

Hogy is hangzott? "Nyilvánvaló ugye azért a messzeségből jött, hogy ki hogyan-hogy merre-meddig, mivel, igaz, hogy tél van, de most már reméljük elmúlik, és a tavasz azért a egymásnak az agytekervényeinek a felvilágosítás egy kicsit, hogy mit mivel lehet még, meg mit érdemes meg hogyan biztos hogy sok ilyenre sor kerül majd..."

Hogy mit, mivel lehet még, meg mit érdemes? Megmutatjuk... Aludobozzal.

0 Tovább

Spotlight aludobozból

környezetvédelem DIY Aludoboz italos doboz környezettudatos újrafelhasználás újrahasznosítás belsőépítészet spotlámpa led konyha maker csináld magad

"Borosüvegből, vagy gumicsizmából.. mindegy. Mindenből lehet lámpát csinálni." Egy belsőépítész barátunk fogalmazott így pár éve, és tényleg, több szórakozóhelyen is láthatjuk alkotásait bringakerékből, szennyvízcsőből. Ma spotlámpákat készítünk - aludobozból.

Furcsának tűnhet, de a kereskedelemben kapható dolgok méretei gyakran teljesen passzolnak egymáshoz. (Májkrémkonzerv vs. kézigránát és hasonló méretazonosságokról mindannyian hallhattunk.) Meg sem lepődtünk, de az energiaitalos dobozok tetőátmérője teljesen - tizedmilliméterre - azonos a spot égő külső méretével. Neki is láttunk, hogy összehozzunk ebből egy trendi spotlámpát.

0 Tovább

iCANuseCAN

blogavatar

Az alumínium italosdoboz az elmúlt évszázad legismertebb, ikonikus design tárgya. Már inni is különféleképp iszunk belőle… De mi lesz a dobozokkal? A blogon hetente mutatunk olyan megoldásokat, amik túllépnek a neten elérhető aludoboz újrahasznosító variációkon, mégis egyszerűen elkészíthetőek otthon és valóban hasznos tárgyakká válnak.

Utolsó kommentek