Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Campingfőző aludobozból

A hosszabb családi túrázás, kempingezés előtti bepakolásba gyakran csúszik be egy kis hiba. Minden otthon hagyott dolgot persze nem lehet aludobozzal pótolni, de a kempingfőzőt igen. Kávé, tea bizony simán elkészíthető vele. Lássuk, mennyire egyszerű!

diy camping kemping főző aludoboz soda can reuse újrahasznosítás újrafelhasználás maker csináld magad

3 Tovább

Pörgettyű aludobozból

Ma az alumínium doboz aljából összeállítható mágneses pörgettyű készítését mutatjuk be. Egyszerű, és üveglapon kiválóan működő gyerekjáték, akár felnőtteknek is.

DIY aludoboz soda can can maker újrafelhasználás környezetvédelem csináld magad reuse újrahasznosítás

0 Tovább

Olimpia - Hajrá magyarok!

Folt hátán folt, tű benne sosem volt, mi az? Ismerős? Viszont ma a megoldás nem a káposzta, hanem az Aludoboz Patchwork. Mutatjuk, hogy csináltunk olimpiai aludoboz patchworköt.

0 Tovább

YES WE can!  Amerikai dobozhelyzet

Az Egyesült Államokban jártunk munkaügyben, és ha már ott voltunk, megnéztük mi a helyzet a dobozokkal. Az USA az az ország, ahonnan az alumínium doboz csomagolás útjára indult 80 éve, 1935-ben.

usa aluminium soda can DIY útleírás aludoboz recycle reuse újrahasznosítás újrafelhasználás maker

0 Tovább

Illatosító aludobozzal 

Sok, jól használható recept érhető el a neten házi készítésű illatosítókra. Zselés, jól működő és dekoratív változatot készítettünk, aludobozzal.

Olasz prosecco-t kaptunk, az átlagosnál kisebb, 2 dl-es aludobozban egy hete. A doboz olyan, mint az energiaitalos dobozok, viszont csak két decis.

Ez a méret kicsi és pont jó az olyan illatosítókhoz, amit nem akarunk kiemelni a lakás, vagy a mosdó berendezési tárgyai közül. Az illatosító anyag zselés, szóval teljesen biztonságosan kirakható akár gyerekek által elérhető helyre is.

Nagyon egyszerűen elkészíthetjük házi illatosítónkat, így:

Először is a recept:

0 Tovább

iCANuseCAN

blogavatar

Az alumínium italosdoboz az elmúlt évszázad legismertebb, ikonikus design tárgya. Már inni is különféleképp iszunk belőle… De mi lesz a dobozokkal? A blogon hetente mutatunk olyan megoldásokat, amik túllépnek a neten elérhető aludoboz újrahasznosító variációkon, mégis egyszerűen elkészíthetőek otthon és valóban hasznos tárgyakká válnak.

Utolsó kommentek