Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Százszorszép és pitypang asztaldekor

Az elmúlt hétévégén beköszöntött a tavasz, ideje volt előszedni a teraszbútort. A kert már tele van pitypanggal és százszorszéppel. Ezekből csináltunk asztaldekort és persze aludobozból...

diy party dekor konyha kert virág aludoboz újrahasznosítás újrafelhasználás reuse maker csináld magad

A kerti partyt, de akár csak egy teraszon tálalt ebédet, vagy vacsorát könnyen feldobhatunk a kert virágaiből készített dekorációval. Mai aludobozos projektünk a legegyszerűbbek közé tartozik, bárki pillanatok alatt elkészítheti.

0 Tovább

A mesterember fűszerpolca

Aki járt már igazi, jól felszerelt műhelyben, az tudja, hogy egy ilyen helyen elképesztő féle kis alkatrész, csavar, alátét, miegymás van, hogy ne kelljen minden egyes darabért csavarboltba menni. Ma egy induló közösségi műhelynek készítettünk tároló dobozokat - használt aludobozból.

diy környezetvédelem újrahasznosítás maker hulladék reuse alumínium aludoboz

"We are makers", azaz alkotók vagyunk. Dale Dougherty, a Maker movement világszintű vezetője adta ezt a jelmondatot az alkotói mozgalomnak pár éve. Ma már nem csak a tengeren túl, hanem Magyarországon is egyre több helyen alkothatunk, barkácsolhatunk, építhetünk egyszerű és bonyolult dolgokat.

AZTA, Fablab, Makerspace.hu, Technika - többek között ezek a helyek azok, ahol a hazai alkotók kiélhetik kreativitásukat, modern, profi gépekhez férhetnek hozzá.

Lássuk hát, hogy készítettük el a csavartároló rendszer első darabjait, azaz a mesterember fűszerpolcát.

0 Tovább
1234
»

iCANuseCAN

blogavatar

Az alumínium italosdoboz az elmúlt évszázad legismertebb, ikonikus design tárgya. Már inni is különféleképp iszunk belőle… De mi lesz a dobozokkal? A blogon hetente mutatunk olyan megoldásokat, amik túllépnek a neten elérhető aludoboz újrahasznosító variációkon, mégis egyszerűen elkészíthetőek otthon és valóban hasznos tárgyakká válnak.

Utolsó kommentek