Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Virág nőnapra aludobozból

Ha nagy a sor a virágosnál, vagy ha már csak hervadt rózsa, szegfű, vagy tulipán maradt, elő az aludobozzal és készülhet a nőnapi ajándék.

virág nőnap aludoboz reuse újrahasznosítás diy design maker

0 Tovább

Illatosító aludobozzal 

Sok, jól használható recept érhető el a neten házi készítésű illatosítókra. Zselés, jól működő és dekoratív változatot készítettünk, aludobozzal.

Olasz prosecco-t kaptunk, az átlagosnál kisebb, 2 dl-es aludobozban egy hete. A doboz olyan, mint az energiaitalos dobozok, viszont csak két decis.

Ez a méret kicsi és pont jó az olyan illatosítókhoz, amit nem akarunk kiemelni a lakás, vagy a mosdó berendezési tárgyai közül. Az illatosító anyag zselés, szóval teljesen biztonságosan kirakható akár gyerekek által elérhető helyre is.

Nagyon egyszerűen elkészíthetjük házi illatosítónkat, így:

Először is a recept:

0 Tovább

iCANuseCAN

blogavatar

Az alumínium italosdoboz az elmúlt évszázad legismertebb, ikonikus design tárgya. Már inni is különféleképp iszunk belőle… De mi lesz a dobozokkal? A blogon hetente mutatunk olyan megoldásokat, amik túllépnek a neten elérhető aludoboz újrahasznosító variációkon, mégis egyszerűen elkészíthetőek otthon és valóban hasznos tárgyakká válnak.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek